Accessoires

Samsung Wave Accessoires

De Samsung Wave is de nieuwste smartphone van Samsung die op het punt staat om in Nederland uitgebracht te worden. Een officiële releasedatum van de Samsung Wave is nog niet gemeld, maar Samsung heeft wel onofficieel laten weten dat de S8500 Wave vanaf eind april begin mei in Nederland te koop moet zijn.

Bij de presentatie van de mobiele telefoon werden ook de accessoires die voor de Samsung Wave beschikbaar zouden komen, gepresenteerd. De verschillende accessoires maken het gebruik van de Samsung S8500 nog leuker en effectiever.

We hebben de Samsung Wave accessoires voor u beschreven en als u wilt kunt u de accessoires ook direct bestellen. Let op, het gaat hier alleen om de officiële Samsung Wave accessoires.

Standaard Batterij

standaard-batterijHoewel de Samsung Wave dankzij het nieuwe super amoled display erg lang mee gaat, kan het natuurlijk altijd zo zijn dat u meer wilt. Of als uw batterij bijvoorbeeld niet meer goed functioneert is het goed om te weten dat u altijd een losse batterij voor de Samsung Wave kunt bijbestellen.

Stereo Headset

stereo-headsetDe volgende accessoire voor de Samsung Wave is een stereo headset. U kunt deze headset via de 3,5 mm aansluiting op de mobiele telefoon aansluiten en u kunt direct genieten van het beste stereo geluid van de GSM. De Samsung Wave staat dankzij Bluetooth 3.0 ook A2DP toe, Samsung heeft geen bluetooth stereo headset in haar accessoire pakket zitten.

Reis adapter

reis-opladerAls u veel op reis bent, dan is een extra oplader natuurlijk een handige accessoire. De reis adapter heeft een ‘platte’ stekker en past dus makkelijker in een stopcontact. De extra oplader is ook fijn als u bijvoorbeeld op uw werk de Samsung Wave S8500 een keer wilt opladen.

PC Data kabel

pc-data-kabelDe Samsung Wave is op verschillende manieren met uw computer te verbinden. Bluetooth is natuurlijk een mogelijkheid maar nog fijner is het om met de PC Data kabel te werken. Verplaats razendsnel bestanden tussen de PC en uw Samsung Wave.

Reis kit

reis-kitSamsung heeft een special accessoire gemaakt om de S8500 Wave te beschermen als u op reis gaat. Over de reis kit is op het moment van schrijven nog niet veel informatie bekend. Zodra we meer over dit accessoire te weten komen, laten we u dat op deze pagina weten.

Speaker

wired-speakerEr zijn voor de Samsung Wave twee verschillende accessoires beschikbaar om mensen in uw omgeving te laten meegenieten van de muziek op uw mobiele telefoon. Het zijn de twee wired speakers die helder en goed geluid produceren.

Auto oplader

auto-opladerNog een erg handige accessoire is de auto oplader voor de Samsung Wave. Er is niets vervelender dan dat uw smartphone leeg is. Met deze handige auto oplader kunt u uw Samsung S8500 ook in de auto opladen. Steek de oplader in de aansteker van uw auto en de mobiele telefoon laadt zich vanzelf op.

Tv uit kabel

tv-uit-kabelDe Samsung Wave S8500 staat natuurlijk bekend om de geode HD video opname. Wat is er nu leuker om uw gemaakte video’s met uw vrienden te delen en hoe kan dat beter dan de video’s op een echte HD televisie te bekijken. Met deze handige tv-uit kabel verbindt u de Samsung Wave binnen enkele tellen met uw tv en kunt u direct de video’s gaan kijken.

DLNA Dongle

dlna-dongleAls u geen zin heft om de GSM via kabels met een televisie te verbinden, dan is de DLNA dongle voor u een uitkomst. Als uw televisie ook over DLNA beschikt, kunt u draadloos foto’s en video’s van de Samsung Wave op uw televisie bekijken.

Navigatie set

navigatie-setDe Samsung Wave is dankzij de ingebouwde GPS ontvanger natuurlijk ook te gebruiken als navigatiesysteem. Om hier optimaal gebruik van te kunnen maken heeft Samsung ook een accessoire voor navigatie ontwikkeld. Zet Samsung S8500 vast in uw auto en laat u met de kortste of snelste route naar uw bestemming begeleiden.

Bluetooth headset

bluetooth-headsetDe Bluetooth headset accessoire is de oplossing voor mensen die tijdens het bellen hun handen vrij willen hebben. DeSamsung Wave beschikt over Bluetooth 3.0 en deze standaard is een stuk zuiniger in energieverbruik dan de voorganger. Ben veilig op weg met deze bluetooth headset accessoire voor de Samsung Wave.

Mini Cradle

mini-cradleDe Samsung Wave Mini Cradle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>